Word tippek – Ingyen Skype, érintőképernyős használat

Tetszettek az előző tippek? Ha igen, akkor meleg szívvel ajánlom olvasásra ezt a bejegyzést is, hiszen ezúttal sem hagylak cserben. Íme, a most már szokásosnak mondható Word tippjeim. Ezúttal azonban a tippeket inkább „érdekességeknek” nevezném.

Word-tipp-2

Nyúlj bele a Wordbe!

Mára hatalmas kultusza lett az érintőképernyőknek. Nem is tudom, hogy a váltás pontosan mikor is történhetett, pontosabban én úgy emlékszem vissza, hogy szinte villámcsapásszerű volt. Egyik pillanatról a másikra azt láttam, hogy majd mindenki tapicskolja a mobilja kijelzőjét, holott azelőtt mindenki serényen törölgette, ha véletlenül hozzáért az ujjával. Biztos nem volt ilyen drámai lefolyású a dolog, én mindenesetre így éltem meg.

Természetesen a Microsoft sem szeretne lemaradni, így lelkesen követi a trendeket. A legtöbb magyarországi felhasználó nem tudja ugyan, de érintőképernyős laptopok esetében a zoomolás megoldható két ujj segítségével, ha 2013-as Wordöt használ az ember. Azért ez elég szuper, nem?

Ingyen Skype?

Tudtad, hogy ha Office 365-öt használsz, akkor jogosult vagy havi 60 percnyi ingyenes Skype kreditre?

Pedig így van, úgyhogy ne hagyd ki! Ma már a videokonferencia is életünk részét képezi, csakúgy, mint az internetezés. Ha gyakran használod a Skype-ot, akkor biztosan örülni fogsz 60 perc ingyenes használatnak.

Az appok birodalma

Néha elgondolkodok azon, hogy amiben élünk, az nem is a digitális korszak, hanem az applikációs. Mindenhol applikációkba botlik az ember, sőt, ma már egy állásinterjún is előkerülhet, hogy milyen applikációkat használsz!

Éppen ezért magától értetődő, hogy a Microsoft is beszállt a játékba (bár elemzők szerint kicsit megkésve), így ha ellátogatsz az Office weboldalára, akkor egy csomó applikáció közül válogathatsz. Többek között a Word is ott van. Kalandozz egy kicsit!