Ki vagyok én?

Tanítási módszereim Excel tanárként

Kőváry Orsolya 2016

Kőváry Orsolya vagyok, Excel-tanár. Tanítási módszereim azért hatékonyak és biztosak, mert az ExcelTitok.hu jól bevált és sokszor tesztelt tematikáját tanítom. Ez a több éve bevezetett tematika nem csupán az Excel program száraz megismertetésére épül, hanem a tanulók igényeihez is finoman igazodik, így okozva teljes harmóniát az oktató és a tanuló közt.

A múltam

Mielőtt tanítani kezdtem volna, húsz évet dolgoztam irodavezetőként, segítettem a kisvállalkozásoknak eligazodni a káoszban, és kialakítani egy bevált napi rutint. Munkaköri feladataim része volt a tárgyalás-előkészítés, folyamatok leegyszerűsítése, papírkupacok elrendezése, selejtezése, gépre vitele, adatbázisok kezelése, adatbányászat. Mindezek mellett már akkor is készséggel álltam kollegáim segítségére, ha problémájuk akadt a Word vagy az Excel programokban, vagy ha esetleg más számítógép-kezelési kérdésük volt.

A jelen

Fontosnak találom, hogy ennek a tapasztalatnak tanárként is birtokában vagyok, hiszen sok diákomnak kell az irodában hasznosítania a velem tanultakat, így válaszolhatok minden kérdésére, és megérthetem a problémáit. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen mindent kézben tartani, hirtelen intézkedni, a lehető legrövidebb időn belül megfelelő megoldást találni a felmerülő nehézségek kiküszöbölésére.

Tanári karrieremet, mint az ExcelTitok.hu hivatalos oktatója 2014 elején kezdtem. Amikor megkeresett engem Kőrös Bernadett, hogy vállalnám-e ezt az oktatói munkát, szívesen álltam rendelkezésükre, hiszen rengeteg tapasztalattal rendelkeztem már akkor, és ezt felhasználva azóta sok tanulómmal szerettettem meg már az Excelt.

A legfontosabb lépés, hogy a félelemtől a megoldás felé vezető útra merjünk lépni. Sokan megelégednek az átlagos tudásukkal, és rengeteg időt elpazarolnak a hasznos irodai munkaidejükből, mert nem értik megfelelően az Excelt.

Mások a számukra tökéletes állást nem merik megpályázni az Excel-jártasság hiánya miatt, vagy vállalkozásukban kénytelenek plusz alkalmazottat felvenni. Ahelyett, hogy beletörődnél, és folyamatosan veszítenél a karrierépítési idődből vagy a céged nyereségéből, szánd el magad, és pár óra alatt sikeresen továbbléphetsz egy régóta zavaró akadályon.

Tanítási módszereim úgy vannak kialakítva, hogy ne száraz tananyaggal dolgozzunk, hanem szerethetővé, könnyen kezelhetővé is varázsoljuk pár óra alatt az Excel programot. Garantáltan sikerélmény lesz számodra is a program megkedvelése, és számomra is a te sikered.

Szükséged van Excel ismeretekre? Regisztrálj időpontért ITT, vagy írj e-mailt: kovary.orsolya@exceltitok.hu

Adatkezelési szabályzathoz kattints IDE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .