Együttműködési feltételek

Oktatási együttműködés

Tanítvány vállalja:

A megbeszélt időponthoz tartom magam. Ha valami mégis közbejönne, a módosítást 48 órával korábban jelzem, különben 10.000 Ft lemondási díjat fizetek a következő alkalommal. Ha 12 órán belül mondom le az alkalmat, vagy nem jelenek meg a megbeszélt időpontban, akkor ezért 15.000 Ft-t fizetek.

A tanfolyamhoz kapcsolódó jegyzetet átvettem. A szerzői jogokat tiszteletben tartom, és a kapott anyagokat más részére nem adom át.

Tisztában vagyok azzal, hogy a tanfolyamra pénz visszafizetési garancia van, melynek feltétele, hogy az ajánlott ütemtervet és gyakorlást betartsam. Ezért rendszeresen gyakorolok és ismételek (legalább 5-6 órát a 2 alkalom között), és kérdésekkel készülök. Az első óra után 5 napig viszont még indoklás nélkül elállhatok, ha nem tetszik az óra. Hozzájárulok, hogy az órákkal és az Excel használattal kapcsolatos tippeket kapjak emailben.

Hozzájárulok, hogy személyes adataimat a jogszabályoknak megfelelően kezeljék. Adataim törlését bármikor kérhetem. Az Adatvédelmi tájékoztató megtalálható a www.irodatunder.hu weboldalon.

Tanár vállalja:

A példákat gyakorlás céljára lehetőség szerint már az órán átadom, vagy azt követően 12 órán belül e-mailben elküldöm.

Pénz visszafizetési garanciát vállalok arra, hogy megszerettetem Veled az Excelt, ha mégsem: visszafizetem az oktatásra költött díjat. Ha azt érzed, hogy nálad nem működik a módszertan, jelezd, és visszafizetem a tanfolyam árát:

• Mivel már az első óra és házi feladat után képet kapsz az oktatási módszerről, ezért ha azt látod, hogy a tanfolyam mégsem neked való, azt nyugodtan jelezd az óra végén (és fizetned sem kell), vagy 5 napon belül és visszafizetem a tanfolyam árát.
• Ezt követően is élhetsz a garanciával: ha az ajánlott gyakorlás és ütemezés ellenére sem állt össze benned a kép, vagy azt érzed, hogy nem nőtt az Excel tudásod és a programmal szembeni barátságod, a 3. alkalom végéig még szólhatsz és minden akadékoskodás nélkül visszakapod a tanfolyam árát!
• Ha úgy érzed, hogy kevesebb alkalom is elég volt, jelezd az órán, és az árlista alapján visszafizetem a fennmaradó órák árát.

A megbeszélt időponthoz tartom magam, a lemondási feltételek rám is vonatkoznak.

Személyes adatokat kizárólag az oktatás érdekében tárolom, jegyzeteimet a felnőttoktatási törvényben meghatározott ideig őrzöm.

Vitás helyzet esetén értesítendő: Kőrös Bernadett oktatas@exceltitok.hu