Árak

Hogyan tudok neked segíteni?

Ismered, használod már az Excelt, de megakadtál valahol?

 • Azonnali, egyszerűen megválaszolható kérdésed van? Írd be a kommentboxba itt alul, és 72 órán belül ingyen válaszolok rá a blogban.
 • Ha bonyolultabb, vagy több kérdésed van, akkor Skype konzultáción képernyőmegosztással nézzük át a problémás kérdéseket.

A konzultáció ára

90 perc

18.000 Ft

Ha a konzultáció után részt veszel egy személyre szabott, minimum 3 alkalmas minitanfolyamon, akkor a konzultációra kifizetett összeget a minitanfolyam árába beszámítom, és annyival kevesebbet kell fizetned érte.

Minitanfolyam

3-6 alkalmas, alkalmanként 90 perces egyéni, személyre szabott minitanfolyam.

3 alkalom

39.000 Ft

4 alkalom

52.000 Ft

minden további alkalom

13.000 Ft

Jövedelemmel nem rendelkezők részére kedvezményesen

3 alkalom

33.000 Ft

4 alkalom

44.000 Ft

minden további alkalom

13.000 Ft

Hány alkalmas tanfolyamra lesz szükséged?

 • 3 alkalom, ha jól ismered az Excel alapjait, nem kell a kályhától kezdve mindent megtanulnod, gyakorlottan használtad, de a megváltozott verzió kifog rajtad, vagy új funkciókat szeretnél megismerni.
 • 4 alkalom, ha használtad már az Excelt, de nem túl tudatosan, vagy régen ment, de pillanatnyilag nem tudod felidézni a tudásodat.
 • 5-6 alkalom, ha soha nem használtad még az Excelt, ha megmondják, hogy hova mit írj be, azt megcsinálod, de nem érted az összefüggéseket, félve nyitsz meg egy fájlt.

A tanfolyam helyszíne

 • személyesen Budapest XIV. kerület, az Örs vezér tértől 10 perc trolival
 • vagy a VI. ker. Anker köz (Deák térrel szemben)
 • Skype képernyőmegosztás funkciójának használatával a saját otthonodban vagy irodádban.

Választható időpontok:

Szabad időpontjaimat az alábbi időpontfoglaló rendszerben tudod megnézni, és azonnal foglalhatsz is.

Asztali számítógépről kattints ide: https://kovaryorsolya.booked4.us
Mobiltelefonról vagy tabletről kattints ide: https://kovaryorsolya.booked4.us/Mobile

Fizetés:

 • Személyes konzultáció vagy minitanfolyam – az első óra végén
 • Skype-os konzultáció vagy minitanfolyam – paypal-lel vagy átutalással az első óra megkezdése előtt. Hogy meggyőződhess róla, megfelel neked a Skype-os oktatás, lehetőséged van egy 20 perces, ingyenes konzultáción kipróbálni.

Részletfizetés

Részletfizetés akkor lehetséges, ha legalább 4 alkalmas minitanfolyamon veszel részt. Első alkalommal 30.000 Ft-ot és második alkalommal a fennmaradó összeget kell kifizetni. Ha további órákat kérsz, akkor azokat egyenként is kifizetheted, az adott órán 13.000 Ft-ot

Garancia:

 • Elképzelhető, hogy nem tetszik neked a tanítási módszerem, vagy csak én nem leszek szimpatikus. Ha ezt az első alkalom, vagy a konzultáció feléig jelzed, bármilyen kellemetlenség nélkül azt mondhatod, hogy bocs, de neked ez nem jön be, barátsággal elmehetsz és megköszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem.
 • Ha úgy érzed, hogy nem működik nálad a módszertan, a magyarázat és a gyakorlás ellenére sem érted, akkor visszafizetem a tanfolyamra költött pénzedet.
 • Ha úgy érzed, hogy kevesebb alkalom is elég volt, akkor a fennmaradó, kifizetett órák árát visszafizetem neked.

Lemondás:

Szeretném kérni, tiszteljük meg egymás idejét azzal, hogy 48 órán belül a leegyeztetett időponton nem változtatunk. Ha mégis, akkor a 48 órán belül lemondott óra esetén (és ez rám is vonatkozik) a lemondási díja 6.500 Ft, ha az órát 24 órán belül lemondod, vagy el sem jössz, a lemondási díj 9.800 Ft.

Miért nálam tanulj?

Drágának találod?

Az Excel tanulás befektetés, vagy pénzkidobás?

3 hozzászólás a(z) “Árak” bejegyzéshez

 1. jános

  Szia, nem tudom megoldani a következő problémát, kérlek segíts, előre is köszönöm! a google táblázatkezelője menti az előzményeket, ez remek, de én szeretném törölni ezeket, illetve beállítani, hogy ne mentse automatikusan ezeket, ez lehetséges?!

  Válasz
  1. Kovary Orsolya Szerző

   Kedves János!
   Az előzmények mentését nem lehet kikapcsolni. Megoldás lehet, hogy készítesz egy másolatot az adott táblázatról, és a korábbit, amiről a másolat készült, kitörlöd. De figyelj, hogy a kukából is töröld ki.

   Válasz
   1. jános

    Köszönöm, én is erre gondoltam, csak reménykedtem, hogy van elegánsabb megoldás is, azon azért csodálkozom, hogy nem lehet kikapcsolni az automatikus mentés funkciót, amikor 1001 dolgot meg be lehet állítani külön…!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.